сите категории
EN

Дома>Производи>Специфични решенија>Плетен под винил> Ткаен винил под

Специфични решенија
Плетен под винил

Плетен под винил

● Способност за креирање прилагодени и целосно нарачани дизајни

● Огромен избор на боја

● Комбинирајте обрасци за зачудувачки резултати

● Нелизгачката површина брзо се суши, што ја прави идеална за влажни подрачја

● Значително пониски трошоци за чистење и одржување


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • 102-3201 средно сиво

 • 102-3202 Тин

 • 102-3203 портокал

 • 102-3204 светло сива боја

 • 102-3205 Зелена

 • 102-3206 Кафе

 • 102-3207 Браун

 • 102-3208 темно сина

 • 102-3209 темно сива боја

 • 102-3210 црна

ВИДЕО

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај