сите категории
EN

Дома>Производи>додатоци>Заварување прачка> Заварување прачка

додатоци
Рачка за заварување

Рачка за заварување

● Секоја боја по избор

● За производи од ПВЦ подни плочи 

● 4.0 mm или 5.0 mm или триаголник

● Кондуктивна шипка за заварување е исто така достапна


  • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Препорачај

БОИ
ВИДЕО
ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај