сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Покривање на Wallидови

Заштита на wallид од винил
Создава безбедна и хигиенска средина
16 нежни и обични бои што одговараат на подната обвивка

Волгард

● Отпорност на влијанија

● Заварување и перење

● 6 нежни бои кои одговараат на подната обвивка

● 100% може да се рециклира


БОЈА
БОИ
 • 5701

 • 5702

 • 5703

 • 5704

 • 5705

 • 5706

 • 5707

 • 5708

 • 5709

 • 5710

 • 5711

 • 5712

 • 6813

 • 6814

 • 6815

 • 6816

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај