сите категории
EN

Дома>Производи>Специфични решенија>транспорт> Безбедност плус

Специфични решенија
Безбедност плус

Безбедност плус

● Густа концентрација на длабоко вметнати анти-лизгачки честички низ слојот на абење

● Светла палета на бои, 100% може да се рециклира

● Идеално за транспортниот сектор

● Засилена површина за отпорност на дамки

● Лесно за чистење и одржување


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • 2501

 • 2502

 • 2503

 • 2504

 • 3801

 • 3802

 • 3803

 • 3804

 • 3805

 • 3806

 • 3807

 • 3808

 • 3809

 • 4901

 • 4902

 • 4903

 • 4904

 • 4905

 • 4906

 • 4907

 • 4908

 • 4909

ВИДЕО

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај