сите категории
EN

Дома>Производи>Специфични решенија>транспорт>Safetred

Специфични решенија
Безбедно

Безбедно

● Густа концентрација на длабоко вметнати анти-лизгачки честички низ слојот на абење

● Светла палета на бои, 100% може да се рециклира

● Идеално за транспортниот сектор

● Засилена површина за отпорност на дамки

● Лесно за чистење и одржување


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • 6101

 • 6102

 • 6103

 • 6104

 • 6105

 • 6106

 • 7201

 • 7202

 • 7203

 • 7204

 • 7205

 • 7206

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај