сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Topflor Sports

Винил спортски подови
Крајна безбедност и перформанси
Апсорпција на удари, удобна и пријатна

Флекс Спортс

Knowledge Технолошките и иновативните сознанија носат оптимална удобност и безбедност

● Економичен спортски под за повеќекратна употреба

● Дополнително отпорен на абење, солза и вдлабнување

● Одговара на сите нивоа и сите спортови за сите корисници

● Широк и трендовски опсег на бои


БОЈА
БОИ
ДОБИ БОИ
 • Црна 6830

 • Сини 1003

 • Сини 2003

 • Сини 3003

 • Сини 6401

 • Зелен 1002

 • Зелен 2002

 • Зелен 3002

 • Зелен 4002

 • Зелен 4003

 • Греј 6303

 • Средно сина 6450

 • Нане зелена 6602 година

 • Портокал 6901

 • Црвениот 1001

 • Црвениот 2001

 • Црвениот 3001

 • Црвениот 6180

 • Небесно сино 6403

 • Yellowолт 6205

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај