сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Topflor Sports

Професионални спортски подови
Погоден за повеќенаменски спортски сали и гимназии
Подлогата за пена со двојна густина ја зголемува удобноста

Exterme Sports

Knowledge Технолошките и иновативните сознанија носат оптимална удобност и безбедност

● Економичен спортски под за повеќекратна употреба

● Дополнително отпорен на абење, солза и вдлабнување

● Одговара на сите нивоа и сите спортови за сите корисници

● Широк и трендовски опсег на бои


БОЈА
БОИ
ДОБИ БОИ
 • СИНО-8401

 • Корал-8146

 • Зелена-4001

 • Зелена-4002

 • Зелена-8512

 • Сиво-8303

 • Хоризонт-8426

 • МИНТСКО ЗЕЛЕНО-8602

 • ПОРТОКОЛОВ-8901

 • Црвено-8180

 • Небесно сино-8403

 • Тиел-8431

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај