сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Topflor Sports

Спортски подови во затворен простор
Високи перформанси за повеќе спортски објекти
Одлична удобност и заштита на плеерот

Елитни спортови

Knowledge Технолошките и иновативните сознанија носат оптимална удобност и безбедност

● Спортски под за повеќекратна употреба, економично

● Дополнително отпорен на абење, солза и вдлабнување

● Одговара на сите нивоа и сите спортови за сите корисници

● Широк и трендовски опсег на бои


БОЈА
БОИ
ДОБИ БОИ
 • Беж 9347

 • Црна 9830

 • Сини 9401

 • Браун 9764

 • Црвениот 9180

 • Корал 9146

 • Темно сив 9873

 • Темно портокалова 9038 година

 • Злато 9211

 • Греј 9303

 • Светло зелена 9102

 • Нане зелена 9602 година

 • Портокал 9901

 • Розова 9159

 • Виолетова 9506

 • Небо Сино 9403

 • пролет 9559

 • Тиел 9431

 • Подслој

 • Дрво сино 9453

 • Дрвено чоколадо 9068

 • Дрво сиво 9708

 • Дрво природно 9331

 • Дрво даб 9375

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај