сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Статичка контрола>Антистатички

Комерцијален под
Анти-статички

Анти-статички

● Одлична отпорност на абење и лесно чистење со специјалниот слој.

● Противпожарни, анти-хемиски својства.

● Единствено мерење и одржување на бојата.

● Широко се применува на е-продавница, чисти простории, компјутерски простории и други прецизни инструменти и простории за работа на опремата.


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • SC-001

 • SC-002

 • SC-003

 • SC-004

 • SC-005

 • SC-006

 • SC-007

 • SC-008

 • SD-001

 • SD-002

 • SD-003

 • SD-004

 • SD-005

 • SD-006

 • SD-007

 • SD-008

 • SD-009

 • SD-010

 • SD-011

 • SD-012

 • SD-013

 • SD-014

 • SD-015

 • SD-016

ВИДЕО

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај