сите категории
EN

Дома>Производи>Фитнес тротоарите>Спофлекс

Премиум гумен под
Против големи товари предизвикани од шила или тркачи на скејт
Непорозен површински слој обезбедува хигиена

Спофлекс

● Идеално решение во специјалните спортски подови за уметничко лизгање и хокеј на мраз и нивни дополнителни области, како што се соблекувалната со двослоен слој, овозможува апсорпција на ударот, притоа обезбедувајќи постојана еластичност од тешки товари предизвикани од шила или скејт тркачи

● Со стоечко статичко оптоварување од тешка опрема за фитнес-нема извонреден отпечаток при повремено преместување на таквата опрема

● Непорозниот површински слој обезбедува хигиена и лесно одржување

● Бактериостатски и фунгистатик против пот и плунка


БОЈА
БОИ
 • 6201

 • 6202

 • 6203

 • 6204

 • 6205

 • 6206

 • 6207

 • 6208

 • 6209

 • 6210

 • 6211

 • 6212

 • 6213

 • 6214

 • 6215

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај