сите категории
EN

Дома>Производи>Специфични решенија>Гума> Спофлекс

Специфични решенија
Спофлекс

Спофлекс

● Идеално решение во специјалните спортски подови за уметничко лизгање и хокеј на мраз и нивните дополнителни области, како што е соблекувалната со двослоен слој, обезбедува апсорпција на ударот додека обезбедува трајна отпорност на тешки товари предизвикани од шила или тркачи на лизгалки

● Со стоечко статичко оптоварување од тешки фитнес опрема - нема забележителен отпечаток при повремено преместување на таква опрема

● Непорозниот површински слој гарантира хигиена и лесно одржување

● Бактериостатско и фунгистатско против пот и плунка


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • 6201

 • 6202

 • 6203

 • 6204

 • 6205

 • 6206

 • 6207

 • 6208

 • 6209

 • 6210

 • 6211

 • 6212

 • 6213

 • 6214

 • 6215

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај