сите категории
EN

Дома>Производи>Специфични решенија>Гума> Квадрат

Специфични решенија
Плоштад

Плоштад

● Отпорен на хемикалии

● Нема оштетувања од краткотрајно изложување на растворувачи, киселини и алкални агенси средства за дезинфекција на кожата како јод

● Производите што содржат може лесно да се отстранат

● Бактериостатско и фунгистатичко својство

● Димензионално стабилен кога е инсталиран, може да се инсталира без спој

● Запечатување дури и во големи области


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • 1521

 • 1522

 • 1523

 • 1524

 • 1525

 • 1526

 • 1527

 • 1528

 • 1529

 • 1530

 • 1531

 • 1532

 • 1533

 • 1534

 • 1535

 • 1536

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај