сите категории
EN

Дома>Производи>Специфични решенија>Гума>ЕКО гума

Специфични решенија
ЕКО гума

ЕКО гума

● Ресистан до хемикалии

● Нема оштетувања од краткотрајно изложување на растворувачи, киселини и алкални агенси

● Дезинфекција на кожата како јод

● Производите што содржат може лесно да се отстранат

● Бактериостатско и фунгистатичко својство

● Димензионално стабилен кога е инсталиран, може да се инсталира без спој

● Запечатување дури и во големи области


 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • 2101

 • 2102

 • 2103

 • 2104

 • 2105

 • 2106

 • 2107

 • 2108

 • 2109

 • 2110

 • 2111

 • 2112

 • 2113

 • 2114

 • 2115

 • 2116

 • 2117

 • 2118

 • 2119

 • 2120

 • 2121

 • 2122

 • 2123

 • 2124

 • 2125

 • 2126

 • 2127

 • 2128

 • 2129

 • 2130

 • 2131

 • 2132

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај