сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Луксузни винил плочки>ЕКО лепило

Комерцијален под
ECO Лепило

ЕКО лепило

● Висока апсорпција на звук (LVT + плута)

● Квалитет на дизајни и втиснување

● Мека и пријатна прошетка

● Долг век на траење - Јадро со висока густина

● Идеално за обнова на плочки - Директно поставување

● Звучна изолација: 16 dB

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

БОИ
БОИ
 • SA-2001

 • SA-2002

 • SA-2003

 • SA-2004

 • SA-2005

 • SA-2006

 • SA-2007

 • SA-2008

 • SA-2009

 • SA-2010

 • SA-2011

 • SA-2012

 • SA-2013

 • SA-2014

 • SA-2015

 • SA-2016

 • SA-2017

 • SA-2018

 • SA-2019

 • SA-2020

 • SA-2021

 • SA-2022

 • SA-2023

 • SA-2024

 • SA-2025

 • SA-2026

 • SA-2027

 • SA-2028

 • SA-2029

 • SA-2030

 • SA-2031

 • SA-2032

 • SA-2033

 • SA-2034

 • SA-2035

 • SA-2036

 • SA-2037

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај