сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Плочки за блокирање

Лабаво тротоарите со винил
Лесно се инсталира, заменува и отстранува
Идеално за комерцијални апликации со тешки активности: малопродажба, теретана, слободно време

Преплетени плочки

● Нова генерација отстранлив лабав плочки

● Лесно реновирање: инсталација на ласер

● Без имобилизација на производните линии, без загуба на прометот

● Голема отпорност на сообраќај 

● Идеална палета на бои за создавање зони и безбедносни области


БОЈА
ЕКО плочки
Еволуција
Камен
дрво
 • 0275 светло сиво

 • 0276 Браун

 • 0277 Греј

 • 0278 темно сива

 • 0279 беж

 • 0280 Црно

 • 0281 среден портокал

 • 0284 портокал

 • 0285 Темно црвена

 • 0287 светло зелена боја

 • 0290 Sky Blue

 • 0291 Blue

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај