сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Спори во спојување> Модуларни спортски плочки

Спортски подови
Модуларни спортски плочки

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
кошарка
тенис
Макширење
Табла со таблети
Мал фудбал
Терен за игри со повеќе спортови
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаМодуларни спортски плочки
Вкупна дебелина14.7mm
Ширина на плочка302 mm
Должина на плочка302 mm
вкупна тежинаВидете ги техничките листови со податоци

 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Безбеден дизајн кој апсорбира удари
Исклучителна издржливост
Прецизен систем за заклучување

Плочката за надворешен терен Topflor беше дизајнирана и развиена за апликации за повеќе спортови на отворено. Иновативниот дизајн на плочките и нашиот уникатен систем за заклучување со десет точки создаваат беспрекорна површина за играње што овозможува постојано отскокнување и одговор на топката и неспоредлива можност за играње.

Преглед-1

БОИ
 • недефиниран

  Црна

 • недефиниран

  Сина

 • недефиниран

  Бургундија

 • недефиниран

  Темно зелена

 • недефиниран

  Златна

 • недефиниран

  зелена

 • недефиниран

  Греј

 • недефиниран

  Лигт Грин

 • недефиниран

  портокал

 • недефиниран

  Белило

 • недефиниран

  виолетова

 • недефиниран

  Црвена

 • недефиниран

  Сино небо

 • недефиниран

  жолта

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај