сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Спори во спојување> Испреплетени спортови

Спортски подови
Спори во спојување

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
затворен Спорт
Теретана
Подрум
Фабрика
Трговија на мало
канцеларија
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаСпори во спојување
Вкупна дебелина6mm, 10mm
Ширина на плочка152.4 mm
Должина на плочка914.4 mm
вкупна тежинаВидете ги техничките листови со податоци
 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Модуларен тротоар
Удобни, добри перформанси на апсорпција на удари
Едноставно за инсталирање, чистење, транспорт и складирање

Interlocking Sports е двослојна испреплетена винилна плочка со лабава поставеност со PUR површинска обработка, 6мм и 10мм дебелина со скриен систем за блокирање, Група Т за абразија. , Подрум, Фабрика, Малопродажба, Канцеларија итн.

Преглед-преплетување

БОИ
 • 7239-14B

  7239-14B

 • 18016-1

  18016-1

 • 18025-1B

  18025-1B

 • 3685-3

  3685-3

 • 3678-1

  3678-1

 • 1009-5B

  1009-5B

 • 2172-1

  2172-1

 • 11002-13

  11002-13

 • 13017

  13017

 • 13015-1

  13015-1

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај