сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил> Кристал

Комерцијален под
Кристал

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Канцеларии
Слободен
Трговија на мало
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна2 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина2950 g / m2


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Премиум хомоген винил
ПУР засилен третман
Издржува густ сообраќај на нога и тркалање

Кристал е издржлив, повеќенаменски хомоген винилен под со ненасочен дизајн. Тоа е идеално решение за области со густ сообраќај како што се здравството, образованието, малопродажбата, канцелариите и јавните згради. Кристалот има површина обработена со засилување PUR, што значи дека нема восок и лак за цел живот и одлични трошоци за животниот циклус. PUR исто така обезбедува добра основа за идните процедури за одржување.

Преглед-Кристал

БОИ
 • 2701

 • 2702

 • 2703

 • 2704

 • 2705

 • 2706

 • 2707

 • 2708

 • 2709

 • 2710

 • 2711

 • 2712

 • 2713

 • 2714

 • 2715

 • 2716

 • 2717

 • 2718

 • 2719

 • 2720

 • 2721

 • 2722

 • 2723

 • 2724

 • 2725

 • 2726

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај