сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил> Ултра

Комерцијален под
Ултра

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Канцеларии
Слободен
Трговија на мало
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна2 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина2950 g / m2


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Медицински подови
Лесно одржување со ниски трошоци
Издржува густ сообраќај на нога и тркалање

Ултра е издржлив, повеќенаменски хомоген винилен под со ненасочен дизајн. Тоа е идеално решение за области со густ сообраќај како што се здравството, образованието, малопродажбата, канцелариите и јавните згради. Ultra има површина обработена со PUR засилување, што значи дека нема восок и лак за цел живот и одлични трошоци за животниот циклус. PUR, исто така, обезбедува добра основа за идните процедури за одржување.

Преглед-Ултра

БОИ
 • 2050

 • 2051

 • 2052

 • 2053

 • 2054

 • 2055

 • 2056

 • 2057

 • 2058

 • 2059

 • 2060

 • 2061

 • 2062

 • 2063

 • 2064

 • 2065

 • 2066

 • 2067

 • 2068

 • 2069

 • 2070

 • 2071

 • 2073

 • 2074

 • 2075

 • 2076

 • 2077

 • 2078

 • 2079

 • 2080

 • 2081

 • 2082

 • 2083

 • 2084

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај