сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил

Иновативен хомоген винил
Ненасочен дизајн
Погоден за болница, грижа за стари лица, трговија

Еволуција

● Погоден за области со голем сообраќај (здравство, образование, продавници)

● Густо набиена површина за подобрување на абењето и леснотија на одржување

● PUR површинска обработка: одлични карактеристики за чистење

● Нема восок за живот

● Анти-бактериски и фунгициден


БОЈА
БОИ
 • EL-0201

 • EL-0203

 • EL-0204

 • EL-0205

 • EL-0207

 • EL-0211

 • EL-0225

 • EL-0264

 • EL-0321

 • EL-0365

 • EL-1001

 • EL-1002

 • EL-1003

 • EL-1004

 • EL-1005

 • EL-1006

 • EL-1007

 • EL-1008

 • EL-1009

 • EL-1010

 • EL-1011

 • EL-1012

 • EL-1013

 • EL-1014

 • EL-1015

 • EL-1016

 • EL-1017

 • EL-1018

 • EL-1019

 • EL-1020

 • EL-1021

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај