сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил>ТРЕНД

Комерцијален под
ТРЕНД

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Канцеларии
Трговија на мало
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна2 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина2950 g / m2


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Тротоарите во болницата
Антибактериски и антифунгални
Погоден за болница, грижа за стари лица, трговија

Тренд е издржлив, повеќенаменски хомоген винилен под со ненасочен дизајн. Тоа е идеално решение за области со густ сообраќај како што се здравството, образованието, малопродажбата, канцелариите и јавните згради. Тренд има површина обработена со PUR засилување, што значи дека нема восок и лак за цел живот и одлични трошоци за животниот циклус. PUR, исто така, обезбедува добра основа за идните процедури за одржување.

Преглед-Тренд

БОИ
 • 4501

 • 4502

 • 4503

 • 4505

 • 4506

 • 4507

 • 4508

 • 4509

 • 4510

 • 4511

 • 4512

 • 4513

 • 4515

 • 4516

 • 4517

 • 4518

 • 4519

 • 4520

 • 4521

 • 4522

 • 4523

 • 4525

 • 4526

 • 4527

 • 4528

 • 4529

 • 4530

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај