сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил

Хомогена подна винил
Бои 23 достапни
Лесно одржување

Премиум +

● Нема потреба од лак или восок

Засилено со PUR Лесно одржување со ниски трошоци

Тешки и издржливи

Палета од 23 бои за слобода на дизајни


БОЈА
БОИ
 • 5050

 • 5051

 • 5052

 • 5054

 • 5056

 • 5057

 • 5058

 • 5059

 • 5060

 • 5061

 • 5062

 • 5063

 • 5064

 • 5065

 • 5066

 • 5067

 • 5068

 • 5069

 • 5070

 • 5072

 • 5073

 • 5074

 • 5075

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај