сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил> Топ 2000

Комерцијален под
Топ 2000

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Канцеларии
ресторан
Трговија на мало
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна2 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина3300 g / m2


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Хомоген под винил
Насочен дизајн
Погоден за болница, грижа за стари лица, трговија

TOP2000 е хомогена винилна подна покривка погодна за повеќето области со густ сообраќај како што се здравството, образованието, малопродажбата и индустријата. TOP2000 е достапен во 22 бои и изработен од висококвалитетни суровини. добива PUR површинска обработка за заштита и лесно одржување. PUR, исто така, обезбедува подобра основа за идно одржување.

Преглед-Топ2000

БОИ
 • 3301

 • 3302

 • 3303

 • 3304

 • 3305

 • 3306

 • 3307

 • 3308

 • 3309

 • 3310

 • 3311

 • 3312

 • 3313

 • 3314

 • 3315

 • 3316

 • 3317

 • 3318

 • 3319

 • 3320

 • 3321

 • 3322

 • 3323

ВИДЕО

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај