сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил> Топ 3000

Комерцијален под
Топ 3000
ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Канцеларии
Слободен
Трговија на мало
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна2 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина3300 g / m2
 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Хомоген винил
Насочен дизајн од 19 бои
Погоден за области со голем сообраќај

TOP3000 е хомогена винилна подна покривка погодна за повеќето области со густ сообраќај како што се здравството, образованието, малопродажбата и индустријата. TOP3000 е достапен во 19 бои и изработен од висококвалитетни суровини. добива PUR површинска обработка за заштита и лесно одржување. PUR, исто така, обезбедува подобра основа за идно одржување.

Преглед-Топ3000

БОИ
 • 2201

 • 2202

 • 2203

 • 2204

 • 2205

 • 2206

 • 2207

 • 2208

 • 2209

 • 2210

 • 2211

 • 2212

 • 2213

 • 2214

 • 2215

 • 2216

 • 2217

 • 2218

 • 2219

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај