сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил> Дополнително

Комерцијален под
дополнителен

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Трговија на мало
Канцеларии
Индустрија
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна2 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина2950 g / m2 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Хомогена тротоарите
Извонредна хемиска отпорност
Одобрено е големиот сообраќај

Екстра е издржлив, повеќенаменски хомоген винилен под со ненасочен дизајн. Тоа е идеално решение за области со густ сообраќај, како што се здравството, образованието, малопродажбата, канцелариите и јавните згради. Extra има површина обработена со PUR засилување, што значи дека нема восок и лак за цел живот и одлични трошоци за животниот циклус. PUR, исто така, обезбедува добра основа за идните процедури за одржување.

Преглед-Екстра

БОИ
 • 4401

 • 4402

 • 4403

 • 4404

 • 4405

 • 4406

 • 4407

 • 4408

 • 4409

 • 4410

 • 4411

 • 4412

 • 4413

 • 4414

 • 4415

 • 4416

 • 4417

 • 4418

 • 4419

 • 4420

 • 4421

 • 4422

 • 4423

ВИДЕО

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај