сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил> Кралски

Комерцијален под
Кралската

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Здравствена заштита
образование
Канцеларии
Слободен
Трговија на мало
Јавна зграда
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаХомогена тротоарите
Вкупна дебелина2.0 mm
Ширина на ролна1.83 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежина2950 g / m2


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Здравствени подови
Ненасочен дизајн
Лесно одржување

Royal е издржлив, повеќенаменски хомоген винилен под со ненасочен дизајн. Тоа е идеално решение за области со густ сообраќај како што се здравството, образованието, малопродажбата, канцелариите и јавните згради. Royal има површина обработена со PUR засилување, што значи дека нема восок и лак за цел живот и одлични трошоци за животниот циклус. PUR, исто така, обезбедува добра основа за идните процедури за одржување.

Преглед-Кралска

БОИ
 • 4101

 • 4102

 • 4103

 • 4104

 • 4105

 • 4106

 • 4107

 • 4108

 • 4109

 • 4110

 • 4111

 • 4112

 • 4113

 • 4114

 • 4115

 • 4116

 • 4117

 • 4118

 • 4119

 • 4120

 • 4121

 • 4122

 • 4123

 • 4124

 • 4125

 • 4126

 • 4127

 • 4128

 • 4129

 • 4130

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај