сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил

Компактен хомоген под
Фунгистатички и бактериостатски
Погоден за области со голем сообраќај

Прво

● Најдобра отпорност на абење

● Лесно одржување, висока отпорност на дамки

● Нема потреба од лак или восок

● Засилено со PUR Лесно одржување со ниски трошоци


БОЈА
БОИ
 • 2801

 • 2802

 • 2803

 • 2804

 • 2805

 • 2806

 • 2807

 • 2808

 • 2809

 • 2810

 • 2811

 • 2812

 • 2813

 • 2814

 • 2815

 • 2816

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај