сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хомоген винил

Подни простории за чиста просторија
Отпорност на дамки и гребнатини
Бои 16 достапни

Договор

● Најдобра отпорност на абење

● PUR површинска обработка, лесно одржување

● Нема потреба од лак или восок и висока отпорност на дамки

● Палета од 16 бои за слобода на дизајнот


БОЈА
БОИ
 • 1501

 • 1502

 • 1503

 • 1504

 • 1505

 • 1506

 • 1507

 • 1508

 • 1509

 • 1510

 • 1511

 • 1512

 • 1513

 • 1514

 • 1515

 • 1516

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај