сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Повеќеслојно покривање на подот со винил
Погоден за здравствена заштита, образование, канцеларии и малопродажба
Достапна е акустична верзија

природата

● Отпорен на гребење, гребнатини и дамки

Лесно за чистење и одржување

Долготраен изглед


БОЈА
БОИ
 • 0402 светло

 • 0403 мед

 • 0503 мед

 • Крем 0504

 • 0505 Браун

 • 0506 Егзотични

 • 0801 сад

 • 0802 светло сиво

 • 0804 чеша

 • 0805 Браун

 • 0806 Антрацит

 • 0807 Жолта

 • 0808 Окра

 • 0809 глина

 • 0810 жад

 • 0811 Калаит

 • 0901 Црно

 • 0902 Рустик

 • 0903 беж

 • 0904 Бело

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај