сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Повеќеслојно покривање на подот со винил
Без восок и без лак за живот
Широк опсег на бои и разноврсен дизајн

Stella

● Добра акустична изведба

● Извонредна отпорност на абење и гребење

● Лесно одржување, без восок за живот и висока отпорност на дамки

● Економично одржување


БОЈА
БОИ
 • 3701

 • 3702

 • 3703

 • 3704

 • 3705

 • 3706

 • 3707

 • 3708

 • 3709

 • 3710

 • 3711

 • 3712

 • 3713

 • 3714

 • 3715

 • 3716

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај