сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил> Гранит

Комерцијален под
Гранит

Гранит

● Извонредна отпорност на абење и гребење

● Полесно и побрзо чистење

● Најдобри перформанси за акустична / вдлабнатина на пазарот за комфорни подови

● Голема отпорност на сообраќај, долготраен изглед


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Повеќеслојно покривање на подот со винил
100% чист ПВЦ слој на абење
Идеално за сите комерцијални области

Гранит хетероген винилен под нуди добра отпорност на вдлабнатини, триење и кинење. Со голем број дизајни кои обезбедуваат извонредни креативни можности, тој е идеален за области со голем сообраќај во образованието, здравството, канцелариите, слободното време и малопродажбата.

Површината придобивките од УВ третман значи без восок и без лак за цел живот. Исто така, бара помалку вода и детергенти за чистење. обезбедување јасни придобивки и за животната средина и за трошоците за животниот циклус.

Преглед-Гранит

БОИ
 • 2020

 • 2021

 • 2022

 • 2030

 • 2031

 • 2060

 • 2061

 • 2080

 • 2081

 • 2082

 • 2083

 • 2090

 • 2091

 • 2610

 • 2620

 • 2621

 • 2630

 • 2631

 • 2632

 • 2633

 • 2640

 • 2641

 • 2642

 • 2651

 • 2653

 • 2654

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај