сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил>Esprit

Комерцијален под
Esprit

Esprit

● Широк избор на бои и дизајни

● Многу добра изведба во вовлекување / акустична

● Погоден за области со голем сообраќај

● Економично одржување


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Повеќеслоен под
Флексибилен, антистатички, издржлив
Широк опсег на бои и разноврсен дизајн

Хетерогениот винилен под Esprit нуди одлични акустични својства плус добра отпорност на вдлабнатини, триење и кинење. Со голем број дизајни кои обезбедуваат извонредни креативни можности, тој е идеален за области со голем сообраќај во образованието, здравството, канцелариите, слободното време и малопродажбата.

Површината придобивките од УВ третман значи без восок и без лак за цел живот. Исто така, бара помалку вода и детергенти за чистење, обезбедувајќи јасни придобивки и за животната средина и за трошоците за животниот циклус. Esprit е достапен и во акустична верзија.

Преглед-Esprit

БОИ
 • 5201

 • 5202

 • 5203

 • 5204

 • 5205

 • 5206

 • 5207

 • 5208

 • 5209

 • 5210

 • 5211

 • 5212

 • 5213

 • 6301

 • 6302

 • 6303

 • 6304

 • 6305

 • 6306

 • 6307

 • 6308

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај