сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Хетерогено тротоарите со винил
Одлична отпорност на вовлекување и кинење
Лесно, евтино одржување

Класичен

● Добра акустична изведба

● Извонредна отпорност на абење и гребење

● Лесно одржување, без восок за живот и висока отпорност на дамки

● Економично одржување


БОЈА
БОИ
 • 2501

 • 2502

 • 2503

 • 2504

 • 2505

 • 2506

 • 2507

 • 2508

 • 2509

 • 2510

 • 2511

 • 2512

 • 2601

 • 2602

 • 2603

 • 2604

 • 2605

 • 2606

 • 2607

 • 2608

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај