сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Хетероген винил
Фунгистатички и бактериостатски третман
За области со среден сообраќај

дијамант

● Транспарентен слој на абење со печатен дизајн, најголема издржливост.

Погоден за области со голем сообраќај

Лесно одржување и без восок за живот и висока отпорност на дамки

Пријателски за здравјето и животната средина


БОЈА
БОИ
 • 2401

 • 2402

 • 2403

 • 2404

 • 2405

 • 2406

 • 2407

 • 2408

 • 2409

 • 2410

 • 2411

 • 2412

 • 2413

 • 2414

 • 2415

 • 2416

 • 2417

 • 2418

 • 2419

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај