сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил> Природно

Комерцијален под
Природни

Природни

● Отпорен на гребење, гребнатини и дамки

● Лесно за чистење и одржување

● Долготраен изглед


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Хетерогена тротоарите
Нежни бои и класични дизајни на дрво
Овозможува амортизирање под нозете

Природните хетерогени винилни подови нудат одлични акустични својства плус добра отпорност на вдлабнатини, триење и кинење. Со голем број дизајни кои обезбедуваат извонредни креативни можности, тој е идеален за области со голем сообраќај во образованието, здравството, канцелариите, слободното време и малопродажбата.

Површината придобивките од УВ третман значи без восок и без лак за цел живот. Исто така, бара помалку вода и детергенти за чистење, обезбедувајќи јасни придобивки и за животната средина и за трошоците за животниот циклус. Natural е достапен и во акустична верзија.

Преглед-Природно

БОИ
 • 3201

 • 3202

 • 3203

 • 3204

 • 3205

 • 3206

 • 3207

 • 3208

 • 3209

 • 3210

 • 3211

 • 3212

 • 3213

 • 3214

 • 3215

 • 3216

 • 3217

 • 3218

 • 3219

 • 3220

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај