сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил> Модерен

Комерцијален под
модерни

модерни

● Лесно одржување, без восок за живот и висока отпорност на дамки

● Добра акустична изведба

● Економично одржување

● Широк избор на бои и дизајни


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Подот со винил поддржан од пена
Одлична отпорност на вдлабнување и абење
Идеално за сите комерцијални области

Современиот хетероген винилен под нуди одлични акустични својства плус добра отпорност на вдлабнатини, триење и кинење. Со голем број дизајни кои обезбедуваат извонредни креативни можности, тој е идеален за области со голем сообраќај во образованието, здравството, канцелариите, слободното време и малопродажбата.

Површината придобивките од УВ третман значи без восок и без лак за цел живот. Исто така, бара помалку вода и детергенти за чистење, обезбедувајќи јасни придобивки и за животната средина и за трошоците за животниот циклус. Модерната е достапна и во компактна верзија.

Преглед-Модерен

БОИ
 • 8001

 • 8002

 • 8003

 • 8004

 • 8005

 • 8006

 • 8007

 • 8008

 • 8009

 • 8010

 • 8011

 • 8012

 • 8013

 • 8014

 • 8015

 • 8016

 • 8017

 • 8018

 • 8019

 • 8020

 • 8021

 • 8022

 • 8023

 • 8024

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај