сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил> Дрво

Комерцијален под
дрво

дрво

● Отпорен на гребење, гребнатини и дамки

● Лесно за чистење и одржување

● Долготраен изглед


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Компактен под винил
Овозможува амортизирање под нозете
Погоден за здравствена заштита, образование, канцеларии и малопродажба

Дрвениот хетероген винилен под нуди одлични акустични својства плус добра отпорност на вдлабнатини, триење и кинење. Со голем број дизајни кои обезбедуваат извонредни креативни можности, тој е идеален за области со голем сообраќај во образованието, здравството, канцелариите, слободното време и малопродажбата.

Површината придобивките од УВ третман значи без восок и без лак за цел живот. Исто така, бара помалку вода и детергенти за чистење, обезбедувајќи јасни придобивки и за животната средина и за трошоците за животниот циклус.

Преглед-Вуд

БОИ
 • 8501

 • 8502

 • 8503

 • 8504

 • 8505

 • 8506

 • 8507

 • 8508

 • 8509

 • 8510

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај