сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Компактен хетероген винил
100% чист ПВЦ слој на абење
Идеален избор за области со голем сообраќај

Компактен

● Широк избор на бои и дизајни

● Многу добра изведба во вовлекување / акустична

● Погоден за области со голем сообраќај

● Економично одржување


БОЈА
БОИ
 • 2122

 • 2123

 • 2124

 • 2125

 • 2127

 • 2201

 • 2203

 • 2205

 • 2206

 • 2207

 • 2901 Sky Blue

 • 2902 Blue

 • 2903 сребрено сиво

 • 2904 беж

 • 2905 Гола Пинк

 • 2906 Пинк

 • 2907 Форсет Грин

 • 2908 Црно

 • 2910 темно сина

 • 2911 Бело

 • 2912 темно сива

 • 2913 Жолта

 • 2914 црвено

 • 2915 портокал

 • 2916 светло зелена боја

 • 2917 Green

 • 2918 Греј

 • 2919 средно сина

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај