сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил> Салон

Комерцијален под
салон

салон

● Добра акустична изведба

● Извонредна отпорност на абење и гребење

● Лесно одржување, без восок за живот и висока отпорност на дамки

● Економично одржување


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Акустичен под винил
Одлична отпорност на вдлабнување и абење
Погоден за области со голем сообраќај: продавници, канцеларии, училишта, болници ...

Salon heterogeneous vinyl flooring offers excellent acoustic properties plus good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in education, healthcare, offices, leisure and retail.

The surface benefits from PUR treatment means no wax and no polish for life. It also requires less water and detergents for cleaning, providing clear benefits for both the environment and for life cycle costs. Salon is also available in compact version.

Overview-Salon

БОИ
 • 35101 светло сиво

 • 35102 средно сиво

 • 35103 светло-кафеава

 • 35104 Брегот на Слоновата Коска

 • 35105 Sky Blue

 • 35106 светло сина боја

 • 35107 средно сина

 • 35108 песок

 • 35109 Жолта

 • 35110 портокал

 • 35111 вар

 • 35112 Green

 • 35113 црвено

 • 35114 роза

 • 35115 беж

 • 35210 Светло дрво

 • 35213 Природно дрво

 • 35215 Измиено дрво

 • 35217 Мербау Вуд

 • 35219 класично дрво

 • 35222 Златно дрво

 • 35223 Црно дрво

 • 35225 кафеаво дрво

ВИДЕО

>

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај