сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Акустична подна подлога со винил
Овозможува амортизирање под нозете
Првиот избор за јавни и комерцијални области

Извонредност Уни

● Транспарентен слој на абење со печатен дизајн, најголема издржливост.

Погоден за области со голем сообраќај

● Лесно одржување и без восок за живот и висока отпорност на дамки

● Пријателски за здравјето и животната средина


БОЈА
БОИ
 • 5101

 • 5102

 • 5103

 • 5104

 • 5105

 • 5106

 • 5107

 • 5108

 • 5109

 • 5110

 • 5111

 • 5112

 • 5357

 • 5368

 • 5372

 • 5381

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај