сите категории
EN

Дома>Производи>Комерцијален под>Хетероген винил

Акустичен под
Подлога од затворена ќелија со висока густина
Погоден за области со голем сообраќај: продавници, канцеларии, училишта, болници ...

Елеганција

● Добра акустична изведба

● Извонредна отпорност на абење и гребење

● Лесно одржување, без восок за живот и висока отпорност на дамки

● Економично одржување


БОЈА
БОИ
 • 3601

 • 3602

 • 3603

 • 3604

 • 3605

 • 3606

 • 3607

 • 3608

 • 3609

 • 3610

 • 3611

 • 3612

 • 3613

 • 3614

 • 3615

 • 3616

 • 3617

 • 3618

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај