сите категории
EN

Дома>Производи>Фитнес тротоарите>Гимпро

Најдобар тротоарите во теретана
Идеално за области со слободна тежина и голема тежина
Најголема густина за да се добие исклучителна апсорпција на удар

GYMPRO

Rubber Гумени подни плочки со висок удар

● Идеално за области со слободна тежина и тешка тежина во вашата теретана или фитнес-центар.

● Лесна инсталација , зголемување на јачината и издржливоста, заштита на подниот под.

● Обезбедување извонредна смртност на звукот


БОЈА
БОИ
  • Сина

  • Тула црвена

  • зелена

  • Мулти-боја А.

  • Мулти-боја Б.

  • Мулти-боја Ц.

  • портокал

  • виолетова

  • Бела

  • жолта

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај