сите категории
EN

Дома>Производи>Фитнес тротоарите>Фитфит> ГИМФИТ

Фитнес тротоарите
ГИМФИТ
ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
Слободна тежина
Кардио област
Функционална обука
Групна вежба
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаФитнес тротоарите
Големина на ролна1м x 10~20м
Дебелина6mm, 8mm, 10mm
Големина на плочки50 х 50 см, 100 х 100 см
Дебелина15mm, 20mm, 25mm, 30mm


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • ДОКУМЕНТИ

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Професионално тротоарите во теретана
Цврста, издржлива површина на синтетичка гума отпорна на лизгање
Обезбедете супериорна изолација на звукот и вибрациите

GYMFIT произведен со непропустлива непорозна девствена гума, побезбедна и многу похигиенска од која било друга, во нив не може да навлезе вода, течност или пот, со што се избегнуваат лошите мириси и се олеснува чистењето и дезинфекцијата. 

Overvie-Gympro

БОИ
 • 1001

 • 1002

 • 1003

 • 1004

 • 2001

 • 2002

 • 2003

 • 2004

 • 2005

 • 2006

 • 2007

 • 2008

 • 2009

 • 3001

 • 3002

 • 3003

 • 4001

 • 4002

 • 4003

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај