сите категории
EN

Дома>Производи>Фитнес тротоарите>ЕВА

Висока густина
Дизајн на преплетување на пена EVA овозможува брза инсталација
Заштитени од падови, и ризик од повреда

ЕВА

● Различни модели на располагање

Resistance Отпорност на солза

● лесен за употреба

● Еколошки раствор за подови 

● Исклучително издржлив 


БОЈА
БОИ
 • Беж

 • Сина

 • Браун

 • Темно дрво

 • зелена

 • Тревник Грин

 • Светло дрво

 • портокал

 • Пинк

 • Црвена

 • Сино небо

 • жолта

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај