сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Кат на Бадмитон

BWF сертифициран со стандарди - одделение 1
Одличен коефициент на триење нуди оптимална отпорност на лизгање
Супериорни својства на апсорпција на удари

Кат на Бадмитон

● Достапно веќе подготвено

● Лесно е да се инсталира преносна површина за играње

● Одлична удобност и заштита на плеерот

Emb Втиснување на конструкциите направени за совршено стапало

● Опфаќа збунувачки постојни линии на игри

● За оптимална пракса во бадминтон


БОЈА
БОИ
  • МИНТСКО ЗЕЛЕНО-8602

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај