сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Бадминтон кат> Бадминтон кат

Спортски подови
Бадминтон кат

ПРЕПОРАЧАНИ АПЛИКАЦИИ
кошарка
Одбојка
Бадминтон
Тенис на маса
Мал фудбал
Гимназија
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
изградбаБадминтон кат
Вкупна дебелина4.5mm, 6.5mm
Ширина на ролна1.8 m
Должина на ролна20 m
вкупна тежинаВидете ги техничките листови со податоци


 • ПРЕГЛЕД

 • БОИ

 • Видео

 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Препорачај

ПРЕГЛЕД

Сертифициран BWF - 1 степен
Одличен коефициент на триење нуди оптимална отпорност на лизгање
Супериорни својства на апсорпција на удари

Топфлор спремни за трчање бадминтон ролни се лесни за монтирање и може да се инсталираат на постоечкиот под. Топфлор бадминтон подот има одлична удобност и заштита на играчите. Втиснувањето на површинската структура е за правилен коефициент на триење на теренот за да се намали ризикот од лизгање.

Преглед-Бадминтон

БОИ
 • МИНТСКО ЗЕЛЕНО-8602

 • 8281

  8281

 • 8031

  8031

 • 8032

  8032

 • 8029

  8029

 • 8028

  8028

 • 8051

  8051

 • 8052

  8052

 • 8053

  8053

 • 8054

  8054

 • 8026

  8026

ВИДЕО

ДОКУМЕНТИ
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
име *
Телефон *
Е-пошта *
компанијата
Порака *
Препорачај