сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Allflor Sports

Повеќенаменски спортски тротоари
Оптимална заштита и удобност за спортистите
Одлична атлетска изведба на теренот

Allflor Sports

● Одлична апсорпција на удари

● Доследно отскокнување на топката

● Економично одржување

● Високи перформанси за мулти-спортски објекти

● Придонесува за подобрување на квалитетот на воздухот

БОЈА
БОИ
ДОБИ БОИ
 • 8020

 • 8021

 • 8022

 • 8023

 • 8025

 • 8026

 • 8028

 • 8029

 • 8030

 • 8031

 • 8032

 • 8051

 • 8052

 • 8053

 • 8054

 • 8281

 • Црна 6830

 • Сини 6430

 • Корал 6146

 • Темно сив 6873

 • Греј 6758

 • Нане зелена 6570 година

 • Нане зелена 9602 година

 • Портокал 6134

 • Црвениот 6183

 • Небо Сино 6445

 • Тиел 6431

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај