сите категории
EN

Дома>Производи>Спортски подови>Allflor Sports

Економичен спортски под
Супериорни својства на апсорпција на удари
Долг животен век и мало одржување

ЕКО Спорт

● Одлична апсорпција на удари

● Доследно отскокнување на топката

● Економично одржување

● Високи перформанси за мулти-спортски објекти

● Придонесува за подобрување на квалитетот на воздухот


БОЈА
БОИ
ДОБИ БОИ
 • Сини 3430

 • Корал 3146

 • Греј 3758

 • Личи Грин

 • Личи Ред

 • Нане зелена 3570 година

 • Портокал 3134

 • Црвениот 3180

 • Песочна сина

 • Песок зелен

 • Песочно црвено

 • Небо Сино 3445

 • Тиел 3431

ВИДЕО

СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај