сите категории
EN

Дома>Производи>додатоци>Лепило

Акрилно лепило
Погоден за спојување на ПВЦ подови, спортски подови и теписи со поддршка на ПВЦ, итн.
Многу висока јачина на врската, без растворувачи

Лепило

● Лепило за дисперзија со високи перформанси за лепење на ПВЦ лист, флексибилни винил и кварцни плочки, теписи со пена и ПВЦ, итн.  

● Без растворувач  

● Економична потрошувачка

● Многу висока јачина на врската

● Ролери рицинус погоден  

● Погоден за употреба со подно греење

БОЈА
ВИДЕО
СИМНЕТЕ
ПОВЕЕ
Препорачај