Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lantai Komersial>Kontrol Statis

Vinil homogen anti Statis
Generasi anyar lantai kontrol statis
Cocog kanggo kamar operasi, kamar komputer, elektronik ...

Anti Statis

● resistensi nyandhang banget lan gampang reresik nganggo lapisan khusus.

● Anti-geni, sifat anti-kimia.

● Pengukur seragam lan pangopènan warna.

● Akeh ditrapake ing e-shop, kamar sing resik, kamar komputer lan instrumen presisi lan kamar liyane kanggo operasi peralatan.


WARNA
werna
  • SC-001

  • SC-002

  • SC-003

  • SC-004

  • SC-005

  • SC-006

  • SC-007

  • SC-008

  • SD-001

  • SD-002

  • SD-003

  • SD-004

  • SD-005

  • SD-006

  • SD-007

  • SD-008

  • SD-009

  • SD-010

  • SD-011

  • SD-012

  • SD-013

  • SD-014

  • SD-015

  • SD-016

VIDEO

DOWNLOAD
INQUIRE
Rekomendasi